Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3844 Siste år
973 Siste 3 mnd
326 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Modernisering av 3 stk. personheiser

Registrert Dato: Torsdag 30. September 2010

Hareveien 10
Sengeheisen:
Boligbygg Oslo KF har etter gjentatte problemer besluttet å modernisere sengeheisen i Hareveien 10. Det har over lengre tid vært problemer med styring og dører og dette er ikke godt nok til heisens meget viktige funksjon i bygget. Maskinen fra IGV er heller ikke av tilfredsstillende kvalitet, og skal derfor byttes ut samtidig med øvrige arbeider. Det skal derfor leveres ny frekvens regulert maskin, beregnet for høy trafikk, og maskinen leveres uten gir.
Nytt kjøreverk tilpasset eksisterende sjakt dører fra IGV skal også leveres.
Moderniseringen er ikke å anse som melde pliktig men nødvendige egenkontroll sjekklister skal være en del av leverandørens FDV dokumentasjon.
Duplex-gruppe:
Boligbygg Oslo KF har besluttet å avlaste sengeheisen i bygget. Det er derfor besluttet å montere automatiske dører på begge personheisene, slik at brukere med rullator osv. kan benytte disse heisene ved evt. stans på sengeheisen. Det er grunnet stolenes dybde og bredde veldig viktig at dette bygger så lite som mulig og helst innenfor eksisterende stolsmyg. Det må uansett etableres nye smyg i stolene tilpasset nye dører og ny bredde. Det er ønskelig å øke lysåpningen fra 800 til 900mm.
Det skal derfor leveres nye frekvens regulerte dører på stol og komplette nye sjakt dører på innersiden av eksisterende slag dør karmer. Kjøreverkene tilpasses eksisterende sjakt dører. For økning av lysåpning må det påregnes å skjære i den gamle karmen.
Moderniseringen er ikke å anse som melde pliktig men nødvendige egenkontroll sjekklister skal være en del av leverandørens FDV dokumentasjon
Se for øvrig konkurransegrunnlaget for ytterligere informasjon.
Oppstart av kontraktsarbeidene på adressene er planlagt til etter kontrahering, anslått til november 2010. Ferdigstillelse så raskt som mulig.
Entreprisen organiseres som en generalentreprise.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere