Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Modernisering av IKT i Arbeids- og velferdsdirektoratet fase 1

Registrert Dato: Onsdag 21. Mars 2012

Arbeidsdepartementet har i Statsbudsjettet for 2012 varslet oppstart av et 6-årig program for Modernisering av tjenester i Arbeids- og Velferdsetaten. Arbeids- og velferdsdirektoratet forbereder oppstart av program for å modernisering av IKT. Arbeids- og velferdsdirektoratet har tidligere gitt informasjon til markedet knyttet til fase 1 og programmet generelt i møte 18. januar, der det ble gitt informasjon om programmets anskaffelsesbehov.
Arbeids- og velferdsdirektoratet ved Fornyingsavdelingen og NAV IKT ønsker nå å gi informasjon til markedet i forbindelse ytterligere én forestående anskaffelse, som bl.a er knyttet til de økte ressursbehovene som følger av gjennomføringen av Moderniseringsprogrammet. Anskaffelsen dreier seg om en betydelig styrking av kundesiden i NAV.
Møtet blir avholdt i NAVs lokaler i Sannergata 2, fredag 30. mars fra klokken 9.00 - 10.00. Informasjonen vil bli gitt på norsk. Presentasjonen som blir holdt vil i ettertid bli lagt ut via Doffin.
For å kunne følge byggets sikkerhetsrutiner, og samtidig unngå lang ventetid ved ankomst, ber vi om at navn og firma på deltakerne sendes oss på forhånd, senest innen utgangen av onsdag 28. mars til beate.oliver@nav.no.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anskaffelse, Utgangen

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 04. April 2012