Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

588 Siste år
143 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Modulbasert opplæringspakke i prosjektledelse

Registrert Dato: Fredag 08. Oktober 2010

13. oktober 2009 lanserte Difi første versjon av nettstedet *** Linken er fjernet *** Bakgrunnen for denne portalen var et ønske om å etablere et nettsted som skal veilede prosjektledere- og eiere i planleggingen, gjennomføringen og styringen av IKT-prosjekter, for å understøtte en mer vellykket og koordinert utvikling av IKT-løsninger i det offentlige. Dette skal blant annet skje ved å understøtte bruk og utvikling av felleskomponenter (eksempelvis eID), bruk av de vedtatte arkitekturprinsippene for offentlig sektor og etterlevelse av referansekatalogen for IT-standarder i offentlig sektor. Samtidig skal Prosjektveiviseren være et hjelpemiddel i forhold til planlegging, styring og gjennomføring av offentlige IKT-prosjekter, ved å synliggjøre alle de ulike rammefaktorer, regelverk og føringer som offentlig sektor må følge i sine prosjekter.
Nettstedet består i dag av relevante veiledninger og veiledningsmateriale for alle faser i et typisk prosjekt. Dette inkluderer håndbøker, maler, sjekklister, regelverk, veiledere m.m.
Et sentralt element i det videre arbeidet med Prosjektveiviseren er å sikre god og effektiv kompetanse og erfaringsoverføring fra Prosjektveiviseren til øvrige deler av forvaltningen. I forbindelse med dette ønsker Difi nå tilbud på utvikling av et modulbasert kurs og opplæringsopplegg basert på Prosjektveiviseren samt bistand til faglig videreutvikling.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Planlegging, Prosjekter, Prosjektledere

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 29. Oktober 2010