Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1363 Siste år
301 Siste 3 mnd
83 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Montering av bega utendørsarmatur, snarest

Registrert Dato: Mandag 18. Mars 2013

Vi trenger å få skiftet ut endel armatur, samt installert på tre punkter hvor det ikke er eksisterende opplegg. Lampene er kjøpt og levert og ligger klar til montering, så snart som mulig.

19 stk BEGA 6492 vegg armatur, byttes ut med «bensinstasjonlyskastere» av denne typen som henger der nå, se bildet. Dette er på 19 ulike punkter i lav første etasje i bakgårdene samt på «utstikkeren» ved Stockholmsgata. Se vedlagte plantegning.


2 stk BEGA 2516 VEGG ARMATUR, skal monteres over to kjellerdører hvor det ikke finnes opplegg fra før, i nedre del av østre bakgården. Trekkes / borres gjennom vegg innenfra.

1 stk Bega 6499 på vegg skal monteres på vegg ved ny søppelstasjon / Dælenenggata nr 23. Her er det ikke opplegg fra før, men kan trekkes utvendig over vegg fra nærmeste eksisterende lampe og kobles på dennes fotocelle.


4 stk. BEGA 6706, glasskuppel-pendel, skal monteres en i hvert portrom. Se illustrasjon.
Obs. Her er det er nesten 5 meter høyde, pluss helning i gulvet, så her trengs det lift. Det er belysning montert i portalene fra før, men den sitter litt ned på veggen. Nå må det føres opp i midten av buen – dvs toppunktet, som er ca. 5 meter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Belysning, Henger, Lift, Montering, Plantegning, Portrom, Vegg

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 21. Mars 2013