Elektriker, Møbelsnekker, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6879 Siste år
3379 Siste 3 mnd
327 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Montering av hvitevarer og noen kjøkkenskap fra Norema

Registrert Dato: Fredag 06. Desember 2019

Jeg har kjøpt en splitter ny leilighet på Ensjø, og skal gjerne ha montert alle integrerte hvitevarer og noen Norema kjøkkenskap.

Her er en oversikt over det jeg skal ha gjort, og trenger tilbud på:
- Montering av Norema skap.
Det som skal monteres er skapet til et integrert kombiskap og fronten til integrert oppvaskmaskin, samt foring og alt som skal til for at det ser fint ut. Det er en nedsenking i taket over kjøkkenskapene. Foringen må skjæres og tilpasses takets høyde. Kan sende oversikten over hva som er bestilt av ting som skal monteres fra Norema dersom du ønsker dette. Bare si ifra.

- Montering av alle hvitevarer til kjøkken
Det skal monteres integrerte hvitevarer til kjøkkenet. Hvitevarene som skal monteres er kombiskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Platetoppen må skjæres til. Platetoppen er fra Siemens og selges uten stikk. Dette har jeg kjøpt ved siden av, men dette må dere kunne montere riktig. Alle rør til oppvaskmaskinen er klare slik at det bare vil være å sette på plass og koble til. Waterguard har jeg.

- Montering av kombi vask/tørk til badet
Det skal monteres vaskemaskin på badet. Alle rør er klare slik at det bare vil være å sette på plass maskinen og koble til.

Ønsker tilbud på dette med all fagkompetanse som er nødvendig inkludert.

Jeg har ikke noe utstyr eller noe slikt selv. Jeg tror ikke det følger med skruer og slikt som trengs for å sette sammen kjøkkenskap. Dette er kanskje noe dere har?

Adressen er Ensjøveien 21L.

Ønsket monteringsdato er 12.12, men jeg kan være litt fleksibel slik at det eventuelt blir uken etter.

Bare si ifra dersom du har noen spørsmål eller mangler noe informasjon for å utarbeide tilbudet eller noe annet praktisk jeg ikke har tenkt på.