Bilverksted i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

203 Siste år
51 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Montering av motorvarmer i vw touran, 2005-modell, tdi, automatgir

Registrert Dato: Fredag 07. Desember 2012

Bilen har allerede en Webasto-varmer, men denne fungerer ikke særlig godt ved temperaturer under -10 grader. Ønsker derfor montert en ´regulær´ motorvarmer i motorblokken, som kan fungere som en slags reserveløsning ´når nettene blir lange og kulda setter inn´ for alvor.

Er kun kjent med Defa som merke når det gjelder denne typen ekstrautstyr til bil, men antar at det finnes diverse andre merker. Det jeg ønsker anbud på er derfor:

1. Anskaffelse av alt som trengs av utstyr, samt selve monteringen av varmekolben + strekk av strømkabel slik at motorvarmeren er klar til bruk etter endt arbeid.

2. Kun arbeidet med å montere varmekolbe som jeg har stått for innkjøpet av + strekk av strømkabel slik at motorvarmeren er klar til bruk etter endt arbeid.

Har satt kort frist på ønsket tilbud, da vi muligens skal ut og reise i julen, og gjerne så at dette stadig mer plagsomme ´ikke-få-start-på-bilen-fordi-det-er-for-kaldt´-problemet var tatt hånd om før årets største bursdagsselskap - julaften.

Om tidsfristen er for kort, er jeg åpen for anbud likevel. Helt på tampen skal det innrømmes at jeg er litt ´engstelig´ for å forplikte meg til noe ved å be om anbud på denne jobben. Jeg håper det er innarbeidet praksis blant anbudsgiverne at man som potensiell kunde står helt fritt til å takke ja eller nei til et anbud uten å måtte komme med nærmere forklaring.

Vil ellers takke for en flott nett-tjeneste! Er spent på å se hvordan fortsettelsen arter seg. Jeg håper det er greit at jeg tar meg den frihet å undersøke priser på denne jobben fra enkelte lokale verksteder ol.

Med vennlig hilsen og ønske om en fin dag.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Bilverksted

Anskaffelse, Bursdagsselskap, Priser, Reise, Reserveløsning, Strømkabel, Utstyr

Røyse, Buskerud

Avsluttet: Mandag 17. Desember 2012