Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1280 Siste år
264 Siste 3 mnd
93 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Montering av trapp fra stue opp til loft. deretter iso og kledning av loft!

Registrert Dato: Mandag 12. April 2010

Har nylig flyttet inn i enebolig! Dette er et Hedalm hus (tror jeg) fra 1983. I dette huset er det fullt loft som til i dag ikke har blitt innredet. Det er heller ikke montert trapp fra stue og opp til selve loft.

Det som i korte trekk skal utføres er:

1. Innkjøp og montering av trapp i tilsvarende stil som dagens trapp fra 1 etg og videre opp til stue. Denne skal da fortesettes fra stue opp til loft.Se bilder.

2. Tak over stue som da vil bli gulv har 60 cm mellomrom mellom "bjelkelagene" slik at her tror jeg det kun må legges gulvplater og deretter furugulv/parkett.
se bilder.
3. Videre må det isoleres på endevegger og i tak mellom takstolene. Deretter klees tak og vegg med panel eller veggplater. Huseier maler og gjør siste "finish".

Noter:
Er KUN interessert i tilbud fra firma som benytter håndtverkere med NORSKE fagbrev og eventuelt NORSKE mesterbrev innen nettopp snekkerfaget. Disse må da følgelig snakke og gjerne være norske......
Dermed er jeg villig til å betale betaler prisen det koster for å få dette loft innredet med en finish jeg og eventuell entreprenør kan leve med i ettertid. Jeg er ikke urimelig, men vil heller ikke godta at trappa er skjev og at jobb blir utført uten noen form for finish.

Undertegnede skal i tillegg rive gammel dobbeltgarasje og bygge ny til neste år slik at om jeg blir fornøyd lover jeg at denne jobb går til samme firma om det vil være interesse for det.

Trapp til loft og kledning av loft ønskes utført i september-oktober dette år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Dobbeltgarasje, Endevegger, Enebolig, Entreprenør, Gulv, Heller, Innkjøp, Loft, Montering, Panel, Skjev, Stue, Vegg, Veggplater

Kløfta, Akershus

Avsluttet: Mandag 31. Mai 2010