Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maskinentreprenør, Transport i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Montering, utlevering og registrering av avfallsbeholdere

Oppdraget omfatter montering, registrering og utlevering av avfallsbeholdere til alle abonnenter i Karmøy Kommune. Oppdrager inkluderer også mottak, kvalitetssikring og sikre en problemfri distribusjon i dette oppdraget.
Hovedmengden av beholderne vil være 3 stk. 140 liter og 1 stk. 240 liter pr. Abonnent. Vi har også samleplasser som er for boenheter fra 4 abonnenter til 60 abonnenter. Disse skal ha utlevert 660/1000 liters beholdere til restavfall og papiravfall, 240/660 liters beholdere til emballasje av glass og metall og 140 liters beholder til matavfall.
Alle abonnenter skal også ha utlevert matavfallskurv, som leveres sammen med infoskriv, matavfallsposer, plastretursekker og tag.
på 140,240 og 370 liter beholdere til restavfall skal det monteres strikk til lokksikring. Beholdere til emballasje av glass og metall skal påmonteres gravitasjonslås, og beholderne skal være utstyrt med lokk i lokk løsning. Beholderne kommer ferdig montert med lokk i lokk og forborede hull til gravitasjonslås.
Alle beholdere skal monteres med riktig type klebemerke. Fraksjon; Restavfall, Matavfall, Papiravfall og Emballasje av glass og metall.
Om ønskelig kan leverandører forsøke seg på montering av beholdere før det leveres tilbud. Dette kan gjøres på sundvegen 35, 4250 Kopervik. Tidspunkt kan avtales på mail: #URL0#
Karmøy kommune har kjørt ut noen 140 liters restavfall og 240 liters papiravfall beholdere til abonnenter som har fått sin gamle beholder ødelagt. (antall finnes i vedlegg 5) og utgår i utleveringsplanen. Karmøy kommune stiller med kontaktperson som følger opp prosjektet. Om kontaktperson er fraværende for kortere perioder, vil annen kontaktperson oppgis. Kontaktpersonen vil kvalitetssikre alle leveranser inn på lager, ha ukentlige møter med kontaktperson fra leverandøren, samt utlevere kjørelister og etiketter.
Anbud id:
772416
  • Sted:
    Karmøy
  • Registrert:
    Søndag 5. Desember 2021

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud