Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Mulighetsstudie for et distribusjonssystem for petr. prod. fra et foreslått raffineri i uganda

Registrert Dato: Mandag 27. Juni 2011

Evaluere muligheten for å bygge opp og drive stabil og sikker distribusjon av petroleumsprodukter fra et raffineri som foreslås bygget i Uganda.
Studien skal analysere og evaluere alternative distribusjonsmetoder via tankbil, tog, rørledning og/eller lektere med nødvendig infrastruktur. De viktigste parametrene som skal evalueres er kapasitet, lokasjoner samt tekniske og operasjonelle forhold. Alternative løsninger skal evalueres, rangeres og anbefales på grunnlag av økonomiske analyser (investeringer & drift), risiko, kompleksitet og pålitelighet.
Formålet er å utvikle en plan for et effektivt distribusjonssystem som kan ta hånd om alle produkter fra det foreslåtte raffineriet og forsyne dem til relevante markeder i Uganda og i regionen. Evaluering av behov for oppgradering av eksisterende infrastruktur og anlegg er en viktig del av studien.
Studien skal resultere i en overordnet plan for et totalprosjekt for distribusjon av petroleumsprodukter. Denne skal inneholde en utbyggningsplan med tidsplan for videre utvikling av studiens konklusjoner herunder anbefalinger for etablering av infrastruktur og anlegg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anlegg, Distribusjon, Drift, Oppgradering, Totalprosjekt

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 29. Juli 2011