Murer, Skorsteinsarbeider i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

307 Siste år
89 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Muring og montering av peishjørne

Registrert Dato: Mandag 08. November 2010

Vi har et hjørne på kjøkkenet vårt hvor det tidligere har vært et ildsted, som vi nå har fjernet. Vi ønsker en murer som kan mure opp stein på veggene i dette hjørnet, fra gulv til tak, totalt 4,2 kvadratmeter vegg. Det gamle hullet til pipa skal fjernes og nytt skal lages i hht. gjeldende forskrifter, tilpasset den peisovnen vi har kjøpt inn (Jøtul F 474). Denne peisovnen skal også monteres med utløp bak (ikke over). Et bilde av hjørnet og peisen er vedlagt dette anbudet.

Vi ønsker at prisen som gis er en fast pris som inkluderer alle kostnader utenom peisovenen, rørdeler til avløp, steinplate som skal ligge på gulvet og mursteinen. Dere stiller med resterende materiell/utstyr som skal inngå i prisen. Mursteinen som skal benyttes kan enten vi stille med, eller dere kan komme med et tilbud på dette utenom prisen nevnt over.

Ingen avtale blir inngått uten personlig oppmøte på befaring, hvor legitimasjon og fagbrev vises. Vi vil også spørre om referanser. Kontrakt som inkluderer bl.a. fremdriftsplan, pris, arbeidstider og garantier dere stiller med, skal underskrives av begge parter før arbeidet kan starte. Betaling av faktura etter ferdigstilt godkjent arbeid.

Befaring ønskes så snart som mulig. Arbeidet kan startes på så snart vi får steinen levert (1-2 uker). Vi ønsker ferdigstillelse innen 17. desember.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Murer, Skorsteinsarbeider

Avløp, Befaring, Ferdigstillelse, Gulv, Ildsted, Murer, Pris, Utløp, Vegg

Sandnes, Rogaland

Avsluttet: Mandag 15. November 2010