Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Næringsarbeid Båtsfjord kommune

Båtsfjord kommune har ingen intern næringsavdeling; denne tjenesten har vært kjøpt eksternt. Denne avtalen skal nå fornyes, og lyses dermed ut.
næringsarbeidet på vegne av båtsfjord kommune skal ha følgende hovedoppgaver:
1. Etablererhjelp: Nytablerere i båtsfjord kommune skal få gratis veiledning og bistand når det gjelder vurdering av forretningskonsept, samt annen veiledning i forbindelse med oppstart.
2. Kontaktpunkt: Tjenesteyter skal fungere som et "kontaktpunkt" for henvendelser som omhandler næringsforespørsler og lignende. båtsfjord kommune kan bruke tjenesteyter som referansepunkt i sin kommunikasjon utad.
3. Regionalt arbeid: Tjenesteyter representerer båtsfjord kommune i Nettverk Finnmark og andre fora hvor det er naturlig for båtsfjord kommune å sende næringslivsrelaterte utsendinger.
4. Aktiv pådriver: Tjenesteyter skal være en sentral aktør i næringsutviklingen i båtsfjord kommune og må derfor være synlige både lokalt og regionalt. De skal være en aktiv pådriver og legge til rette for å få flere etablerere til båtsfjord. Tjenesteyter skal delta i Nettverk Finnmark der de skal bidra til å tilrettelegge for gryndere og innovative satsninger.
Kontrakten varer i 44 måneder, og anslått verdi er for hele perioden fra 1. 5. 2013 - 31. 12. 2016.
Anbud id:
238757
  • Sted:
    Båtsfjord
  • Registrert:
    Mandag 4. Mars 2013