Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

188 Siste år
45 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Næringsarbeid Båtsfjord kommune

Registrert Dato: Mandag 04. Mars 2013

Båtsfjord kommune har ingen intern næringsavdeling; denne tjenesten har vært kjøpt eksternt. Denne avtalen skal nå fornyes, og lyses dermed ut.
Næringsarbeidet på vegne av Båtsfjord kommune skal ha følgende hovedoppgaver:
1. Etablererhjelp: Nytablerere i Båtsfjord kommune skal få gratis veiledning og bistand når det gjelder vurdering av forretningskonsept, samt annen veiledning i forbindelse med oppstart.
2. Kontaktpunkt: Tjenesteyter skal fungere som et "kontaktpunkt" for henvendelser som omhandler næringsforespørsler og lignende. Båtsfjord kommune kan bruke tjenesteyter som referansepunkt i sin kommunikasjon utad.
3. Regionalt arbeid: Tjenesteyter representerer Båtsfjord kommune i Nettverk Finnmark og andre fora hvor det er naturlig for Båtsfjord kommune å sende næringslivsrelaterte utsendinger.
4. Aktiv pådriver: Tjenesteyter skal være en sentral aktør i næringsutviklingen i Båtsfjord kommune og må derfor være synlige både lokalt og regionalt. De skal være en aktiv pådriver og legge til rette for å få flere etablerere til Båtsfjord. Tjenesteyter skal delta i Nettverk Finnmark der de skal bidra til å tilrettelegge for gryndere og innovative satsninger.
Kontrakten varer i 44 måneder, og anslått verdi er for hele perioden fra 1.5.2013 - 31.12.2016.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Kontaktpunkt, Tjenesteyter, Veiledning

Båtsfjord, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 02. April 2013