Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

725 Siste år
265 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nødstrømsaggregater til Sykehuset Innlandet Gjøvik

Registrert Dato: Fredag 31. August 2012

I forbindelse med flytting av AMK sentral og etablering av Helse Nødnett ved SI Gjøvik Fløy F skal det etableres sikker strømforsyning for disse elektriske installasjonene.
Det skal etableres en komplett redundant nødstrømsforsyning bestående av aggregater og UPS.
Det skal installeres 2 stk. nødstrømsaggregater (redundant). Anlegget er delt opp i 2 totalentrepriser. En entreprise for komplett levering og montering av nødstrømsaggregater (denne utlysningen) og en entreprise for UPS anlegget (utlyses separat).
Elektro arbeider for grunninstallasjoner, stigeledninger fra/til hovedfordelinger, fordelingsanlegg, og belysning og stikk. i rommene blir utført av elektro entreprenør, Moelven Elektro (heretter benevnt EE).
Det skal bygges nye rom for aggregater med tilhørende tekniske installasjoner på eksisterende parkeringsdekke plan 0. Romløsning med nødvendige sjakter for inntak og avkast luft som er tenkt ført i sjakt/kanal til rister i vegg, hvor eksos fra aggregatene føres i samme kanal som avkast luft. Avkast sjakt vil bli støydempet med 100 mm tunge steinullmatter. Romoppbygging og sjakter med rister i vegg er egen entreprise og utføres av Toten Bygg og Anlegg som vil være hovedentreprenør (heretter benevnt med HE), for dette tiltaket (konf. tegn. 2103 15 00 A PL 200 A).