Webutvikling i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

278 Siste år
77 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nasjonal database for grunnundersøkelser - NADAG

Registrert Dato: Onsdag 12. Desember 2012

Utlysningen gjelder:
? Innkjøp av kildekode for database og kartapplikasjon.
? Rammeavtale for kjøp av tjenester knyttet til en tilpasning av eventuelt eksisterende kildekode og en videreutvikling av denne slik at den kan fungere som en nasjonal database for grunnundersøkelser.
Kravene som stilles til anskaffelsen er nærmere beskrevet i egen rapport (NGU Rapport 2012.054).
I korte trekk går dette ut på å få utviklet en nasjonal database for geotekniske undersøkelser, og som baserer seg på SOSI-standarden for Geotekniske undersøkelser som konseptuel modell.
Databasen skal kunne forvalte data ihht modellen og håndtere import av ulike formater gjennom FME. Anskaffelsen skal inneholde en kartapplikasjon som gir klienter mulighet for datasøk, vise stedfestede borehull mv og innholdet av egenskaper. Data fra ulike digitale rapportarkiv må kunne kobles opp og vises f.eks. i pdf-format.
Løsningen må kunne håndtere data fra databaser som fysisk er geografisk plassert et annet sted, og inneholde mulighet for at brukeren kan laste ned data.
Løsningene skal virke innenfor det geodataforvaltningsmiljøet NGU alt benytter seg av (ESRI, Oracle, FME, Map server). For å kunne oppfylle de korte tidsfristene som settes er det ønskelig med tilbud på kjøp av allerede utviklet kildekode, og pris på tilrettelegging av denne til formålet, og en trinnvis utvikling av løsningene. Det er ønskelig å få inkludert en rammeavtale som sikrer videreutvikling av databasen og tilhørende tjenester.
Kildekode som fremkommer som et resultat av prosjektarbeidet skal i utgangspunktet være åpen for andre å benytte etter avtale med NGU og samarbeidspartnere.
Forutsetninger for at prosjektet skal kunne gjennomføres, må finansiering være på plass. Viser til forslag til prosjektbudsjett i NGU-rapport 2012.054 (tilleggsdokument).
Tilbud kan eventuelt sendes som vanlig post/pakke til: NGU, Postboks 6315 Sluppen, 7491 Trondheim. Tilbyderen har da risikoen for at tilbudet ikke når frem til NGU lokaler i Leiv Eiriksons vei 39, Lade, Trondheim innen fristen.
NGU forbeholder seg retten til å forkaste samtlige tilbud, deler av tilbud eller å gå i nærmere forhandlinger med et utvalg av de mest aktuelle leverandørene. NGU forbeholder seg retten til å gå ut med ytterligere prisforespørsel avhengig av tilbudenes størrelse, omfang og finansiering.
Elektronisk faktura:
NGU krever at leverandører av varer og tjenester sender faktura og kreditnota elektronisk i samsvar med standarden ?Elektronisk handelsformat? (EHF).
NGU benytter "Alminnelige innkjøpsvilkår for statlig kjøp av handelsvarer." (AIS-89.
Spørsmål rettes til:
Prosjektleder: Inger-Lise Solberg, tlf: +47 73 90 41 51, inger-lise.solberg@ngu.no. Kopi til ngu@ngu.no.
Tekniske henvendelser: Bobo Nordahl , tlf. +47 73 90 42 25E-post:bobo.nordahl@ngu.no.
Gyldig skatteattest og HMS erklæring skal vedlegges tilbudet.
Frist for innlevering av tilbud er satt til torsdag 31. januar 2013. Send tilbudet til e-post ngu@ngu.no og merk sendelsen med? NADAG 2013?.
Er det ønskelig med befaring/møte, send en e-post til ngu@ngu.no evt. ta kontakt med Inger-Lise Solberg, tlf: +47 73 90 41 51, inger-lise.solberg@ngu.no

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Borehull, Databaser, Elektronisk, Finansiering, Import, Innkjøp, Leverandører, Pris, Prisforespørsel, Rammeavtale

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Torsdag 31. Januar 2013