Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

595 Siste år
477 Siste 3 mnd
36 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nasjonal prosjektledelse for gjennomføring og analyser av OECDs Teaching and Learning International Survey (TALIS) og TALIS Starting Strong Survey (TALIS 3S) 2024 i Norge

Registrert Dato: Søndag 13. Juni 2021

Kunnskapsdepartementet har besluttet at Norge skal delta i TALIS - Teaching and Learning International Survey (TALIS) og TALIS Starting Strong Survey (TALIS 3S). Begge studier er initiert av OECD og gjennomføres neste gang i 2024.
OECD er sekretariat for studiene og har engasjert et internasjonalt forskerkonsortium som skal ha faglig ansvar for utvikling og gjennomføring av studien. Dette konsortiet omtales i det videre som den internasjonale prosjektledelsen. Utdanningsdirektoratet er Norges representant i det øverste styringsorganet for studiene, og har blant annet ansvaret for å definere de overordnede målene, prioritere hvilke tema og spørsmål som skal belyses og å kvalitetssikre rapportutkast. Ansvaret innebærer også anskaffe en «National Project Manager», heretter omtalt som NPM.
NPM har blant annet ansvar for organisering og gjennomføring av studiene i Norge, for analyse av norske data, rapportering, samt for løpende kontakt med Utdanningsdirektoratet og den internasjonale prosjektledelsen. Mer info om NPMs roller og oppgaver i pkt. 4 og i vedlagte dokument «TALIS 2024 - Roles and responsibilities of NPMs». Dette dokumentet gjelder for begge studiene.
OECD forventer at deltakerlandene har én felles NPM for TALIS og TALIS 3S siden det legges opp til felles internasjonale NPM-møter for begge studier og mye av det tekniske samordnes.


Referansenummer:  2021/7300

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Prosjektleder

Analyse

Halden, Østfold