Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Regnskap i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Nasjonal revisor for vergemålsforvaltningen

Stortinget vedtok i 2010 en ny vergemålslov som erstatter vergemålsloven fra 1927 og lov for umyndige av 1898. Loven etablerer Statens sivilrettforvaltning som ny sentral vergemålsmyndighet med kontroll og tilsynsansvar overfor embetene. i tillegg har sentral vergemålsmyndighet ansvar for å inngå avtale med revisor for revisjon av fylkesmannsembetene.
Vergene har regnskapsplikt og fylkesmennene skal kontrollere vergeregnskapene. Revisor skal foreta en systematisk gjennomgang av fylkesmannens kontroll og tilsyn med vergeregnskapene, herunder gjennomgang av fylkesmannens interne kontroll av vergeregnskapene. Dette innebærer kontroll av at alle vergene har sendt regnskapet, kontroll av at regnskapene er sendt inn med rett dokumentasjon og foreta stikkprøver av utvalgte vergeregnskap m. m. Revisor skal videre kontrollere fylkesmannens forvaltning av midler stående på kapitalkonto som tilhører vergehaver. Kontrollen skal gjennomføres ved å foreta stikkprøver på kapitalkontiene, for blant annet å se etter sporing av underdokumentasjon, korrekt til/fra konto, fullmaktsforhold og internkontroll på området.
Gjeldene revisoravtale utløper i 2018 og Statens sivilrettsforvaltning utlyser med dette ny konkurranse for kommende avtaleperiode. Avtalens varighet er tre år fra kontraktsinngåelse, med opsjon for oppdragsgiver til å forlenge avtalen på uendrede vilkår for ett + ett år.
Anbud id:
550989
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 11. Oktober 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud