Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Nasjonal turistveg Hardanger. Steinsdalsfossen - parkeringsplass, service- og toalettbygg

Fv. 7 fra Steinsdalsfossen til Granvin er en del av Nasjonal turistveg Hardanger. på denne strekningen er Steinsdalsfossen en viktig attraksjon. Trafikksituasjonen er i dag kaotisk og som byggetrinn 1 er det planlagt en vesentlig forbedring av parkerings- og toalettilbudet ved denne attraksjonen. Som et tiltak på en Nasjonal turistveg vil det bli stilt høye krav til design og utforming. Det meste av anleggsområdet er grovplanert i 2011. følgende tiltak skal bygges:
? Parkeringsplass med plass til 9 busser, 10 bobiler, 20 personbiler og 2 hc-plasser. Mot midten av plassen skal det anordnes en gang-/oppholdssone med grusdekke og prefabrikerte betongbenker. Ved avfallspunktet i enden av denne sonen skal det anlegges tre nedgravde avfallsbrønner, hver på 5m3. Kjøreareal og parkeringsplasser skal asfalteres, mens av- og påstigning fra bussene og gangarealer skal utføres i betong. Skråningen mot elva skal delvis plastres med naturstein med en integrert fiskesti på nedsiden av parkeringsplassen.
? Mot fv. 7 skal det anlegges en forstøtningsmur som knytter seg til toalettanlegget og servicebygget. Bygningsmassen utgjør totalt 127 m2 bra, hvorav 54 m2 toalettbygg og 73 m2 servicebygg. Toalettbygningen inneholder 2 hc-toaletter, 4 vanlige toaletter og et lager/teknisk rom. Servicebygget inneholder resepsjonsdisk for turistinformasjon, lager og ensidig hc-toalett. Toalett/lager i servicebygget samt toalettbygget skal frostisoleres. Servicebygg og toalettbygg samt forstøtningsmur mot fylkesvegen skal utføres i støpt betong med grønt tilslagsmateriale som gir en fargetone lik irret kobber.
? Busstopp ved broen skal reetableres og i bakkant av dette skal det anlegges et fotopunkt med markbetongdekke og betongbenker der også busskur i cortenstål skal plasseres. Det skal her etableres nytt flettverksrekkverk på toppen av eksisterende mur mot elven. Beplantning på denne plassen og ved servicebygget/parkeringsplassen er med lave trær av typen bjørkekirsebær. Det skal anlegges lyspullerter ved bussplassene nærmest støttemuren samt nedfelte opplys under trærne.
- Parkeringsplass for inntil 9 busser, 10 bobiler, 20 personbiler, 2 hc-plasser.
- Asfaltdekke på p-plass, gangbaner i betong.
- Plastring av skråning mot elv med integrert fiskesti.
- Avfallspunkt med 3 nedgravde avfallsbrønner.
- Servicebygg i plasstøpt betong, 73 m3 bra.
- Toalettbygg i plasstøpt betong, 54 m3 bra.
- Busslomme ved Fv. 7 med busskur i cortenstål.
- Beplantning og belysning.
Anbud id:
201950
  • Sted:
    Kvam
  • Registrert:
    Tirsdag 19. Juni 2012