Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Entreprenør, Gjerder & Porter, Maskinentreprenør i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2417 Siste år
823 Siste 3 mnd
201 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nasjonal turistveg Hardanger - Steinsdalsfossen. Rasteplass, utsiktspunkt og fossesti

Registrert Dato: Lørdag 01. Juni 2013

Fv. 7 fra Steinsdalsfossen til Granvin er en del av Nasjonal turistveg Hardanger. På denne strekningen er Steinsdalsfossen en viktig attraksjon som har stort besøk i turistsesongen. Trafikksituasjonen er i dag kaotisk.
Byggetrinn 1 som skal ferdigstilles høsten 2013 vil forbedre parkerings- og toalettilbudet ved denne attraksjonen. Byggetrinn 2 omfatter opprusting av stien opp til fossen, etablering av nytt utsiktspunkt og rasteplass.
Byggetrinn 2 baserer seg på gjeldende reguleringsplan. Reguleringsområdet omrammer begge sider av fossen og deler av asfalterte flater ved kommunal veg / bruer.
Stien skal etableres i omtrent samme trase som eksisterende sti. I tillegg skal det etableres nytt rekkverk langs sti opp til utsiktspunktet. Det vil bli enkelte partier med trapper i stien.Utsiktspunktet skal bygges med atrium i betong.
Souvenirbutikk vest for fossen skal fjernes av annen entreprise før arbeidet tar til. Det skal etablereres parkanlegg med rasteplass på tomta til denne bygningen. Arbeid ellers er asfaltering av lokalveg ved rasteplassen og ved starten av sti til fossen, skilting og tilrettelegging for belysning av fossen.
- Opprusting av fossesti, som grussti på fylling og som ramper/trapper i betong
- Utsiktspunkt i plasstøpt betong
- Rekkverk og håndløper i stål langs fossesti
- Enkel rasteplass
- Beplantning og tilrettlegging for belysning

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere