Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

649 Siste år
155 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nattland oppveksstun - uavhengig kontroll av prosjektering

Registrert Dato: Onsdag 06. Februar 2013

Tidligere Nattland skole skal endres til et oppveksttun som består av fullverdig kommunal kombinertskole for 620 elever, hvorav anslagsvis 20 heltidselever med hørselshemming, samt en barnehagedel med kapasitet på 27 barn med heldagsplass (9 barn i alderen 1-2 år og 18 barn i alderen 3-5 år) og 10 barn på deltidsopphold.
I tillegg skal anlegget bli et ressurssenter for hørselshemmende og skal huse lokaler til Statped Vest sin avdeling for deltidsopplæring og kurstilbud; dimensjonert for inntil 60 elever på deltidsopphold og kurslokaler til 30 personer.
Prosjektet er tenkt gjennomført ved at man river eksisterende skolebygg fra 1964, gymbygg (507 m2) og skolens toalettanlegg (112 m2) m/leskur på skoleplassen, rehabiliterer/bygger om eksisterende bygg fra 1996. Det skal bygges et nytt undervisningsbygg samt nytt gymbygg i form av en volleyballhall. Oppveksttunet vil få et totalt bruttoareal på ca. 9.200 m2
Prosjekteringen utføres av en prosjekteringsgruppe bestående av Wiberg as- arkitektur og plan, samt EFLA (island). Prosjekteringen skal foregå på norsk iht. NS3420 og andre relevante NSer.
Prosjekteringen skal lede frem mot utførelseseentrepriser samlet i en generalentreprise.
Ansvarlig kontrollerende for prosjekteringen har ansvar for å kontrollere at prosjekteringsgrunnlaget og de prosjekterte løsninger som er utarbeidet for tiltaket, er dokumentert og i samsvar med krav og tillatelser gitt i eller i medhold av plan- og bygningsloven, jf. pbl § 27-4, 2.ledd. Kontroll skal gjennomføres i henhold til byggesaksforskriften § 14-2.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arkitektur, Bygg, Toalettanlegg

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Fredag 15. Februar 2013