Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Utleie, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4382 Siste år
1435 Siste 3 mnd
381 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nattland oppveksttun - leie av paviljonger - totalentreprise

Registrert Dato: Tirsdag 27. November 2012

Det skal oppføres midlertidige avlastningslokaler i form av et paviljongbygg for ungdomsskole-elever ved Nattland skole, som skal utvides og rehabiliteres. Elever og ansatte må da ta i bruk andre lokaliteter i byggeperioden.
Det skal etableres ca. 2.130 m2 brutto paviljongbygg til ca. 180 elever, i 2 plan iht. til vedlagte etasjeplaner, situasjonsplan m/terrengsnitt og funksjonsbeskrivelse, samt øvrige vedlegg.
Paviljongen kan tilpasses leverandørens moduler ved utarbeidelse av arbeidstegninger i regi av totalentreprenør, men dette må ikke avvike vesentlig fra byggherrens forslag til hovedform (ytterbegrensninger) og plassering/størrelse på arealer og funksjoner.
Det skal legges opp til at paviljongene skal etableres så snart som mulig, senest sommeren 2013 og at de skal fungere frem til sommeren 2015. Konkurransen gjelder kontrakt om totalentreprise for oppføring- og leie av paviljongbygget i 24 mnd. Dette betyr at oppdragsgiver både er byggherre og leietager i kontraktsperioden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere