Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Nattland skole - midlertidige undervisningspaviljonger - totalentreprise

Det skal etableres et midlertidig paviljongbygg v/sædalen skole bestående av flyttbare moduler i 2 etasjer, basert på vedlagte prinsipptegninger fra byggherre. i tillegg skal det etableres fundamenter og terrengarbeider.
Det forutsettes at tilbyder/totalentreprenør kan levere paviljongbygget tilnærmet identisk med prinsipptegningene fra byggherre når det gjelder planløsning.
Modulbygget skal ha en størrelse på ca. 3000 m2 brutto og skal være godkjent for skoledrift ift. Bl. a. Pbl (tek 10), Helseloven (Forskrift om miljørettet helsevern) og arbeidsmiljøloven, i tillegg til annet relevant lovverk (bl. a. For tekniske installasjoner som ikke er regulert i ovennevnte lovverk).
Bygget skal være utstyrt med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner, elektrisk varmeanlegg, vvs-anlegg/installasjoner tilknyttet offentlig vann- og kloakkanlegg, belysningsanlegg både inne og ute, it-anlegg iht. Byggherrens spesifikasjoner og sd-anlegg. i tillegg skal det være brannvarslingsanlegg (tilpasset hørselshemmede), teleslynge og innbruddsalarm. nærmere beskrivelse i form av kravspesifikasjon/funksjonsbeskrivelse for oppdraget vil bli sendt ut til kvalifiserte kandidater etter at prekvalifisering er gjennomført.
Modulene må være bygget opp slik at de kan deles opp i ettertid, og fraktes vekk. Leveransen gjelder kjøp av paviljongen.
Oppdragsgiver vil søke om rammetillatelse på bakgrunn av vedlagte prinsipptegninger. Rollen som ansvarlig søker vil bli overført til tilbyder/totalentreprenør ifm. Med søknad om igangsettingstillatelse og ansvaret frem til overlevering/garantitid.
Anbud id:
200753
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Tirsdag 12. Juni 2012

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud