Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Naturfaglige registreringer av edellauvskog - 2010

Målet med kartleggingen er å øke kunnskapen om edellauvskogene i Vest-Agder og møre og Romsdal. Selv om kartleggingen på langt nær dekker all edellauvskog i fylkene, er det et mål at disse registreringene sammen med tidligere registreringer skal gi et representativt bilde av naturverdiene i edellauvskog i fylkene. Registreringene skal bedre grunnlaget for forvaltning av det biologiske mangfoldet i edellauvskoger, herunder å kunne danne grunnlag for tilbud om frivillig vern av skog.
i områdene kan det også forekomme andre skogtyper (Jf dn-håndbok nr 13), også disse skal kartlegges og verdivurderes. Områder med verdi a og b skal gis høy prioritet i kartleggingen og det forventes grundige beskrivelser av disse. Arbeidsinnsatsen i områder med verdi c skal legges på et absolutt minimum.
Totalt skal det kartlegges 100 områder i Vest-Agder og møre og Romsdal fylker. Kartleggingen dekker et areal på 79 568 daa.
Anbud id:
84533
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Kristiansand, Lindesnes, Farsund, Flekkefjord, Vennesla, Åseral, Lyngdal, Hægebostad, Kvinesdal, Sirdal, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 11. Mars 2010
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

1 anbud