Elektriker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

458 Siste år
114 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Naust på bømlo - elektriker til nybygg

Registrert Dato: Torsdag 03. Mai 2012

Jeg ønsker et tilbud fra dere om el-instalasjon på mitt naust på Klubben ved Aga gnr. 80 bnr. 22, Ved agavegen (landsted). Naustet er et nybygg og er "klargjort" for trekking av rør. Det er 70 km fra Haugesund til naust, og det tar ca. en time å kjøre.

Jeg har vært i kontakt med Finnås kraftlag, og de venter tilbakemelding fra ansvarlig firma som tar seg av installasjon.

Det er snakk om ca 40 punkt (+ -) totalt (avhengig hvordan en regner punkt). Skjult anlegg med el. tavle.

8 punkt utvendig er for led downlights - de går sammen 4 og 4 for hvert punkt. De henger vel sammen (pakke?)

Se igjennom vedlegget. Håper på et godt tilbud fra dere. Si ifra om det er noe uklart. Jeg hadde ikke gode tegninger for oppmerking, men håper det går bra.

Montering må skje i en togang.

Montering av trekkrør mv. deretter oppsett av kledning og gulv + siste isolering. Til slutt trekking, og montering av stikk, brytere mv.

Tidsperspektiv: Etter avtale. Dere kan komme med forslag. Det er klart til montering av trekkrør mv. allerede i begynnelsen av mai.

Hvis det er ønskelig å komme på befaring er jeg tilgjengelig for dette etter avtale.

Tilbud kan deles opp for punkt, tavle, tilkobling, dimmer mv. hvis det er ønskelig fra dere. Det letter arbeidet hvis jeg ønsker flere punkt under instalasjonsperioden.

Jeg har tilgang til strøm fra en av mine naustnaboer, og hvis det kun er snakk om litt strøm er det tilgjengelig ett strømaggregat på 1kW.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Anlegg, Befaring, Brytere, Dimmer, Downlights, Gulv, Henger, Installasjon, Isolering, Montering, Naust, Nybygg, Oppmerking, Strøm

Haugesund, Rogaland

Avsluttet: Lørdag 02. Juni 2012