Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Nes og flå kirkelige fellesråd - rammeavtale for elektrikerarbeid

Nes kirke på Nesbyen i Buskerud gjennomgår rehablitering i hht. Vedtatt prosjektprogram. Det skal i denne forbindelse gjennomføres ulike typer elektrikerarbeid i forbindelse med den øvrige bygningsmessig istandsetting av kirken; herunder oppgradering og innkjøring av varmeanlegg med varmestyring, oppgradering av hovedtavle, ombygging av lysstyring, div. Omkabling av hensyn til brannsikkerheten mv. i tillegg vil leveransen omfatte generelt vedlikhold, herunder utførelse av årskontroll og tilkalt service for kirkene Nes, Flå, Nes kapell og Nes fjellkirke.
i avtaleperioden vil leveransen omfatte installasjonsarbeid samt levering av installasjonsmateriell og diverse komponenter. Innkjøp av f. Eks. Ovner, varmestyringsenheter og fabrikkproduserte eltavler, vil bli foretatt som egne anskaffelser.
Oppdraget gjelder arbeid på monumentalbygg/bevaringsverdig kirkebygg. Erfaring fra tilsvarende arbeider på bevaringsverdige kirkebygg vil bli vektlagt. Ytterligere nformasjon/konkurransegrunnlag sendes på forespørsel.
Anbud id:
89295
  • Sted:
    Nesbyen
  • Registrert:
    Mandag 12. April 2010