Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Nesna kommune

Langsetvågen industriområde i Nesna kommune skal utvides og utvikles. Det gjeldende reguleringsplanområdet er ca. 20 dekar per i dag. Området skal utvides og utvikles på ca. 600 dekar og skal konsekvensutredes (ca. 2400 dekar).
Primærytelse
Leverandøren vil være tillagt følgende hovedoppgaver:
- strategisk rådgivning i tidligfase
- etablere, koordinere og lede prosjektorganisasjonen, herunder innkalle og lede prosjektmøter og
kommunisere med brukere på alle nivå.
- Planlegge, organisere og føre kontroll med hele prosjektprosessen, herunder overvåke framdrift og sørge for prosjektets administrative gjennomføring.
- sørge for at oppdragsgiver ivaretar ansvar og forpliktelser mht. Myndighetskrav (inkl. hms/ sha), brukerkrav, rutiner, normer, mv, og påse at avtalemessige forhold er bringes i orden.
- Bistå brukere ved gjennomføring av behovs- og funksjonsanalyse og utarbeidelse av f. Eks. Planprogram, og kvalitetssikre dette mot gjeldende retningslinjer og normer.
- ivareta økonomistyringen, vurdere økonomisk risiko/ usikkerhet og bistå i utarbeidelsen av prosjektets finansieringsplan.
- sørge for at oppdragsgivers styrings- og rapporteringsrutiner følges.
Sekundærytelse
For å effektivisere oppdragsgivers ressursbruk og kvalitetssikring skal tverrfaglig støtte inngå i rammeavtalens ytelser. Leverandøren skal bistå med:
- generell rådgivning. Omfatter i hovedsak rådgivning i forbindelse med utredninger, konseptutvikling og skisseprosjekt. Omfatter ikke arkitektytelser.
- Funksjons- og programbeskrivelser. Ytelsen er mest aktuell i skisseprosjekt og ved eventuell utarbeidelse av grunnlag for totalentrepriser.
- Kvalitetskontroll/ uavhengig kontroll av prosjektering. Omfatter i hovedsak fasene forprosjekt, hoved- / detaljprosjekt.
- Tverrfaglig støtte etter behov.
Leverandøren rapporterer til Oppdragsgiver v/rådmann.
Anbud id:
195244
  • Sted:
    Nesna
  • Registrert:
    Torsdag 10. Mai 2012