Arkitekt, Prosjektleder i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

545 Siste år
187 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nesna kommune

Registrert Dato: Torsdag 10. Mai 2012

Langsetvågen industriområde i Nesna kommune skal utvides og utvikles. Det gjeldende reguleringsplanområdet er ca. 20 dekar per i dag. Området skal utvides og utvikles på ca. 600 dekar og skal konsekvensutredes (ca. 2400 dekar).
Primærytelse
Leverandøren vil være tillagt følgende hovedoppgaver:
- strategisk rådgivning i tidligfase
- etablere, koordinere og lede prosjektorganisasjonen, herunder innkalle og lede prosjektmøter og
kommunisere med brukere på alle nivå.
- Planlegge, organisere og føre kontroll med hele prosjektprosessen, herunder overvåke framdrift og sørge for prosjektets administrative gjennomføring.
- sørge for at oppdragsgiver ivaretar ansvar og forpliktelser mht. myndighetskrav (inkl. HMS/ SHA), brukerkrav, rutiner, normer, mv., og påse at avtalemessige forhold er bringes i orden.
- Bistå brukere ved gjennomføring av behovs- og funksjonsanalyse og utarbeidelse av f.eks. planprogram, og kvalitetssikre dette mot gjeldende retningslinjer og normer.
- ivareta økonomistyringen, vurdere økonomisk risiko/ usikkerhet og bistå i utarbeidelsen av prosjektets finansieringsplan.
- Sørge for at oppdragsgivers styrings- og rapporteringsrutiner følges.
Sekundærytelse
For å effektivisere oppdragsgivers ressursbruk og kvalitetssikring skal tverrfaglig støtte inngå i rammeavtalens ytelser. Leverandøren skal bistå med:
- generell rådgivning. Omfatter i hovedsak rådgivning i forbindelse med utredninger, konseptutvikling og skisseprosjekt. Omfatter ikke arkitektytelser.
- Funksjons- og programbeskrivelser. Ytelsen er mest aktuell i skisseprosjekt og ved eventuell utarbeidelse av grunnlag for totalentrepriser.
- Kvalitetskontroll/ uavhengig kontroll av prosjektering. Omfatter i hovedsak fasene forprosjekt, hoved- / detaljprosjekt.
- Tverrfaglig støtte etter behov.
Leverandøren rapporterer til Oppdragsgiver v/rådmann.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere