Elektriker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

272 Siste år
54 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nettverk til norsk tipping as på hamar

Registrert Dato: Fredag 03. Desember 2010

I forbindelse med nybygg skal det etableres nytt datasenter. Dette kommer til å bestå av to fullt operative datahaller som skal utstyres for å møte både dagens og morgendagens krav i forholde til moderne drift, kapasitet og kostnadskontroll.
Norsk Tipping vil i tillegg til dette kvalifiseringsgrunnlaget også arrangere konkurranser for andre områder som f.eks storage, servere etc. i forbindelse med nytt datasenter.
Norsk Tipping AS ønsker først å kvalifisere inntil 5 leverandører for å levere tilbud på ny nettverk infrastruktur til det nye datasenteret. Leveransene antas å utføres i Q2-Q4 2011.
Norsk Tipping har i dag en operasjon som kjøres i to forskjellige datahaller med redundans. Disse inneholder løsninger fra en rekke forskjellige leverandører: Cisco, Crossbeam, Trapeze, Ironport, SAN fra Brocade, disk fra Hitachi, . Servere med følgende operativsystemer AIX, Linux, Windows og Solaris. Arbeidsstasjoner har følgende operativsystemer: Windows (XP/7), OS X og Linux. Plattformer: database fra Oracle, Jcaps, WAS, Vertical site, VMware, Citrix.
Dokumentene i denne konkurransen er bare på norsk. Besvarelsen skal være på norsk, svensk eller dansk.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Drift, Leverandører, Nybygg

Hamar, Hedmark

Avsluttet: Torsdag 20. Januar 2011