Alarm & sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Brannsikring, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Låsesmed, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Varmepumpe, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

13561 Siste år
10153 Siste 3 mnd
564 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NOR 011-2021 Totalentreprise Storetveit sykehjem

Registrert Dato: Torsdag 25. Februar 2021

Sykehjemmet skal oppgraderes for å kunne benyttes som avlastningshjem for 2 andre sykehjem mens disse byggene blir rehabilitert. Det er estimert at Storetveit sykehjem skal benyttes til dette formål i ca. 6 år før det skal saneres.
Totalentreprenøren skal levere et komplett anlegg som beskrevet gjennom funksjonsbeskrivelsen med vedlegg og tegninger. Elementer som ikke er listet opp, men likevel er nødvendig for å sikre god normal funksjon og/eller oppfylling av krav i forskrift eller andre relevante standarder det er vist til, skal være med i tilbudet. Anlegget skal leveres klart for tiltenkt drift, og med alle relevante opplysninger som er nødvendig for drift levert i FDV-dokumentene. Opplæring av driftspersonell for videre drift skal inkluderes i tilbudet.


Referansenummer:  2021/14946