Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

NOR 013-2021 Konkurranse, Løvstien etappe 4, delstrekning 2, entreprise 2. Totalentreprise

Arbeidene skal utføres som del av en totalentreprise etter ns 8407, og skal omfatte alle arbeider fra videre dimensjonering ved prosjektering og frem til komplett ferdig konstruksjon. Det er utført dimensjonering av brokonstruksjonens hovedbæresystem, men detaljprosjektering av knutepunkter, fundamentpunkter og øvrige innfestingspunkter gjenstår.
Det skal for konstruksjonen tas utgangspunkt i valt geometri, dimensjoner og materialvalg, som fremgår av konstruksjonstegninger og dokument for funksjonskrav. Tegningsunderlaget som ligger ved konkurransen er retningsgivende for broens bæresystem. Dette fremgår av konstruksjonstegninger og dokument for funksjonskrav. Dokument for funksjonskrav gjelder sammen med notatet "Designpremisser konstruksjon", som tar for seg mindre detaljer ved tre-/stålkonstruksjonen. Sikringsnett/wirenett, ledelist/fotlist mot sikringsnett, benker, tredekke og rekkverk utformes iht. Designpremiss fra lark. Det skal monteres 11 stk nedfellbare lysmaster med armatur, monteres kabelstige/trekkerør for kabler under brokonstruksjon, og monteres effektbelysning ved rasteplassene.
Det må tas hensyn til en bredde på konstruksjonen lik 3, 75 m, og vektbegrensning på 3 tonn, som en begrensning for bruk av utstyr og utførelse av arbeid. Bredde på eksisterende turvei løvstien er 3, 5 m inkl. Skulder.
Brokonstruksjonen skal bygges fra den sørlige enden av konstruksjonen, hvor også all transport av materialer vil bli tilført fra. Tilkomst til løvstien er via Øvre Kråkenes. Tilkomst til den nordlige enden av konstruksjonen via løvstien fra nord er ikke mulig da denne strekningen er rasutsatt. Terrenget er svært sidebratt, og alle arbeider for ingeniørgeologi og geoteknikk skal følge vedlagte ingeniørgeotekniske og geologiske rapporter.
Anleggsstart er avhengig av byggesaksgodkjennelse og økonomisk finansiering av anskaffelsen.
Anbud id:
732437
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Mandag 21. Juni 2021

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud