Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6784 Siste år
4237 Siste 3 mnd
413 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NOR 038-2020 Lynghaugparken. Fornyelse av bydelspark - skateparkentreprise

Registrert Dato: Onsdag 01. Juli 2020

Skateentreprisen vil bli tiltransportert gartnerentreprenør, som er hovedentreprenør og grunnentreprenør for resterende parkanlegg. Det betyr at hovedentreprenør gjør følgende tilrettelegginger for skateentreprenør:
- Riggplass for mannskap og utstyr, men tilrigging for eget arbeid gjøres av skateentreprenør.  
- Hovedentreprenør har ansvar for nødvendig arbeidsvarsling og oppfølging av SHA plan. Det betyr at skateentreprenør må varsle behovet for arbeidsvarslingsplaner i gods tid og ansvarlige på arbeidsplassen skal delta i arbeidet med oppfølging av SHA-planen.
- Hovedentreprenør lager byggegropen for skateanlegget. Denne godkjennes av skateentrprenør før opptart av arbeidet med flowparken.
Arbeidet med skateparken omfatter:
- Detaljprosjektering av skateanlegget i tråd med funksjonsbeskrivelse og tegninger. Tegninger og oppbygging av anlegget skal godkjennes av byggherre.
- Planlegging av byggearbeidene og kommunikasjon med hovedentreprenør og byggherre med tanke på nødvendig arbeidsvarsling og informasjon av arbeidet til f eks Krohnengen skole.
- Bygging av overvannsledning, strøm og annen infrastruktur.
- Bygging av selve anlegget med betong og tredekker og utrustning slik plan og beskrivelse viser.
Arbeidet skal gjennomføres i samarbeid med organisasjonsplanen for prosjektet, der byggherre, byggherre ombud, SHA koordinator, hovedentreprenør og byggeleder er de viktigste aktørene.
Byggearbeidene vil foregå i omgivelser der hensynet til publikum blir en viktig del av HMS arbeidet.


Referansenummer:  2020/57190