Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

NOR 055-2021. Konkurranse. Nicolaysens veg. Mobilpunkt. Totalentreprise

Arbeidene skal utføres som del av en totalentreprise etter ns 8407, og skal omfatte alle arbeider fra videre dimensjonering ved prosjektering og frem til komplett ferdig konstruksjon.
Det etableres en rabatt for plassering av nyopprettede lysmaster med integrerte ladepunkter. Rabatten strammer opp eksiterende avkjørsler. Det skal også opprettes to nye lysmaster samt ny kantstein og pullert i forbindelse med «gang- og sykkelpassasjen» mot Inndalsveien. Som en del av entreprisen skal sharrows (oppmerking for sykling i blandet trafikk) merkes i vegbanen i Nicolaysens vei, Bendixens vei, Fridalsveien og Schweigårds vei, strekningen er ca. 500 meter lang.
Entreprisen omfatter i hovedsak terminering og trekking av kabel fra eksisterende og nye fordelinger, graving av nødvendige grøfter til infrastruktur og ladestasjoner/stolper samt levering, kobling, montering og igangsetting disse. Videre etablering av rabatt for plassering av lysmaster, oppmerking av parkeringsplasser og sharrows, samt etablering av ny kantstein og pullert ved «gang- og sykkelpassasjen» mot Inndalsveien.
Teknisk plan basert på tegninger i konkurransegrunnlaget er godkjent av bme sin Vegforvaltning, og rammesøknad er til behandling hos Byggesak (innsendt uke 25-2021). Byggherren vil også besørge ig-søknad, når tilbyder er valgt.
Entreprenør må søke godkjenning fra va-etaten før det kan søkes om ig for tiltaket.
Anbud id:
738144
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Mandag 12. Juli 2021

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud