Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

NOR 058-2020 Oppgradering av lysanlegg ved Leikvang Stadion

Tilbudet skal omfatte total kostnad for komplett levering av ferdigstilt anlegg inklusive prosjektering. Anlegget skal etableres med utgangspunkt i NNFs anbefalinger i Kunstgresshåndboka og være iht. ns-en 12193: 2007 og Lyskultur publikasjon 3 (Veiledning til ns-en 12193: 2007).
Belysning består av lyskastere fordelt på ni master.
Lysmaster:
Tre av de seks fagverksmastene er plassert mellom friidrettsanlegg og Fotballbane og har lyskastere rettet for begge baner. Tre stolpemaster montert på høyde i terrenget langs fotballbanens side i avstand 6- 10meter.
Lyskastere:
Fotballbanen har ulikt antall lyskastere montert på lysstolpemaster av tre hhv. 1, 2 og 4 lyskastere. Fagverksmastene mellom banene har egne lyskastere montert mot fotballbane. Belysning fotballbane kan også styres fra Idrettsanleggets sd-anlegg.
Belysningsanlegget er installert i 1989. Det kan se ut som fagverksmaster med koblingsmateriell er eldre enn installasjonstidspunkt, vi antar ut ifra komponentbruk årstall 1950-1965. Lyskastere er av forskjellig fabrikat og utforming.
Entreprenøren skal før arbeidet starter kontrollere det elektriske anlegget og foreta en vurdering på hvilke deler/elementer som kan brukes videre og hva som må skiftes ut. Dersom det påvises feil eller mangler ved anlegget, som ikke allerede er registrert i den vedlagte tilstandsrapporten, skal leverandør varsle oppdragsgiver før det avtales utbedring.
Leikvang stadion brukes som trenings- og kamparena for både senior- og aldersbestemt fotball. Det spilles 5.-divisjon på anlegget. Det er meget høy bruk av banen.
Det primære kravet til kvalitet på lyset på fotballbanen, skal tilfredsstille kravene til trenings og kampbelysning satt av nff for lavere divisjoner.
For trening ligger kravet på 100 lux og for kamp ligger kravet på 300 lux. Utover dette skal anlegget oppfylle kravene til belysning for idrettsanlegg i Norsk standard ns-en 12193.
Det kreves at nye lamper skal leveres med Led-belysning.
Byggherren har 8 stk, 18 meter høye master liggende på anlegget. Dersom en eller flere av de eksisterende mastene krever utskiftning, kan disse benyttes. Levering av eventuelle tremaster til utskiftning, må tilbyder stå for.
Anbud id:
671945
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 25. September 2020

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud