Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Gjerder & Porter, Maskinentreprenør, Murer, Trefelling, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5953 Siste år
4219 Siste 3 mnd
191 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NOR 069-2017 Rammeavtale mindre arbeider ved vassdragsanlegg

Registrert Dato: Tirsdag 02. Januar 2018

Formålet med anskaffelsen er å etablere en rammeavtale for mindre arbeider på vassdragsanlegg som ikke krever godkjenning av NVE (Norges vassdrags- og energidirektorat).
Rammeavtalen gjelder utføring av mindre grunnarbeid og vedlikehold i form av maskin-/grunnarbeid, og manuelt arbeid i forbindelse med drift og vedlikehold av kommunens vassdragsanlegg. Med grunnarbeider/vedlikeholdsarbeid menes rydding av grøntareal, gjerdereparasjoner, oppsetting av skilt, betongflikking på dammer og lignende.
Alle oppdrag / avrop skal utføres i samarbeid med Vann og avløpsetaten hos Bergen kommune. Avrop og utførelse følger rammeavtalens bestemmelser. Oppdragsgiver kan likevel ved oppdrag der det er hensiktsmessig, følge NS 8406 «Forenklet norsk bygge-og anleggskontrakter» med de endringer og tillegg som fremkommer i bilag 1 Oppdragsgivers spesifikasjon og / eller endringer og tillegg som fremkommer ved det enkelte avrop.
Bergen kommune eier i dag til sammen 73 vassdragsanlegg fordelt på 71 dammer og 2 rørgater og arbeider ved disse anleggene faller inn under rammeavtalen. Arbeider som krever godkjenning av Norges vassdrags- og energidirektorat er ikke omfattet av rammeavtalen.
Fullstendig beskrivelse av anskaffelsen følger av bilag 1. Oppdragsgivers spesifikasjon.