Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Gjerder og Porter, Maskinentreprenør, Murer, Trefelling i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

NOR 069-2017 Rammeavtale mindre arbeider ved vassdragsanlegg

Formålet med anskaffelsen er å etablere en rammeavtale for mindre arbeider på vassdragsanlegg som ikke krever godkjenning av nve (Norges vassdrags- og energidirektorat).
Rammeavtalen gjelder utføring av mindre grunnarbeid og vedlikehold i form av maskin-/grunnarbeid, og manuelt arbeid i forbindelse med drift og vedlikehold av kommunens vassdragsanlegg. Med grunnarbeider/vedlikeholdsarbeid menes rydding av grøntareal, gjerdereparasjoner, oppsetting av skilt, betongflikking på dammer og lignende.
Alle oppdrag / avrop skal utføres i samarbeid med Vann og avløpsetaten hos Bergen kommune. Avrop og utførelse følger rammeavtalens bestemmelser. Oppdragsgiver kan likevel ved oppdrag der det er hensiktsmessig, følge ns 8406 «Forenklet norsk bygge-og anleggskontrakter» med de endringer og tillegg som fremkommer i bilag 1 Oppdragsgivers spesifikasjon og / eller endringer og tillegg som fremkommer ved det enkelte avrop.
Bergen kommune eier i dag til sammen 73 vassdragsanlegg fordelt på 71 dammer og 2 rørgater og arbeider ved disse anleggene faller inn under rammeavtalen. Arbeider som krever godkjenning av Norges vassdrags- og energidirektorat er ikke omfattet av rammeavtalen.
Fullstendig beskrivelse av anskaffelsen følger av bilag 1. Oppdragsgivers spesifikasjon.
Anbud id:
502226
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Lørdag 30. Desember 2017

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud