Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Prosjektleder, Rørlegger, Ventilasjon i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1359 Siste år
516 Siste 3 mnd
89 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nord-Aurdal Barneskole - Automatikk og toppsystem

Registrert Dato: Onsdag 26. Oktober 2011

Totalentreprisen deles inn i tre hoveddeler, og har som overordnet målsetning:
TOPPSYSTEM
Implementere nytt toppsystem for visualisering av bygningsmassen i Nord Aurdal kommune, samt innføre EOS (energi oppfølging system)-system.
Toppsystemet som skal leveres må være robust og inneha stor kapasitet for å takle senere utvidelser ved oppkobling av tekniske anlegg / ITB-anlegg rundt om i bygningsmassen til Nord Aurdal kommune i fremtiden.
Ytelse for ITB-koordinator i byggeperioden skal inngå.
INTEGRERING NYBYGG
Integrere og visualisere lokal automatikk for ventilasjon og varmeanlegg, som leveres med entreprisen for luftbehandling.
Levere, montere, programmere og idriftsette, samt integrere og visualisere rombehanding/IRC for nybygget ved Nord Aurdal barneskole på nytt toppsystem.
AUTOMATIKK, MODIFISERING OG INTEGRERING EKSISTERENDE BYGG TILKNYTTET NYBYGGET
Utføre effektiviserende tiltak for å bedre driftingen av de teknisk anlegg (ventilasjon og varme), energimåling for integrering mot EOS system, rehabilitere utdatert automatikk i eksisterende skolebygg samt installering av flere følere/givere iht. dagens standard for varmeanlegg og ventilasjonsanlegg for en mer energieffektiv drifting av de tekniske anleggene.
Inklusivt skal være rehabilitering av ?romstyringsautomatikk? for en mer energieffektiv regulering av romstyring i eksisterende bygg.
RAMMEAVTALE TOPPSYSTEM OG EOS-SYSTEM
Rammeavtalen vil gjelde i 2 år med mulighet for forlengelse 2 + 2 + 2 år. Rammeavtalen vil basere seg på priser oppgitt i vedlagte priskalkulatorer og vil gjelde visualisering av nye skjermbilder på toppsystem i fremtidige prosjekter/byggesaker med tilhørende tekniske anlegg. Rammeavtalen vil ikke gjelde lokalt reguleringsutstyr/grensesnitt/omformere/konvertere i hvert enkelt bygg, kun ytelser mot toppsystemet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere