Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Nordisk P2X for bærekraftig veitransport (Nordic P2X for Sustainable Road Transport)

25. Januar 2019 undertegnet de nordiske statsministrene i Finland, Island, Sverige, Norge og Danmark "Erklæringen om nordisk karbonnøytralitet" der de forplikter seg til å jobbe mot et karbonnøytralt nordisk område.
For å bistå denne innsatsen forplikter statsministrene seg til å intensivere det nordiske samarbeidet for å "avkarbonisere transportsektoren, inkludert gjennom et intermodalt skifte, effektivitet, elektrifisering og bruk av bærekraftig fornybart drivstoff".
Som svar på erklæringen, ble de nordiske energiministrene i juni 2019 enige om å styrke samarbeidet for å oppfylle målene som er angitt i statsministererklæringen om nordisk karbonnøytralitet.
Fornybar elektrisitet fra vind og solenergi vokser raskt i Norden. Dette gir en mulighet for avkarbonisering av veitransportsektoren. målet med nordisk P2X for bærekraftig veitransport er å vurdere potensialet for reduksjon av klimagassutslippene fra vegtransport i Norden ved bruk av ulike former for elektrodrivstoff. Se vedlagte fil Invitasjon til anbud Nordic P2X for bærekraftig transport (Invitation to tender Nordic P2X for Sustainable Transport) for detaljer om oppgaven.
Anbud id:
626115
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 20. Januar 2020
Er du interessert i dette oppdraget?