Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2600 Siste år
768 Siste 3 mnd
280 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nordkraft AS - Nytt kontorbygg

Registrert Dato: Torsdag 27. Oktober 2011

I samsvar med reglene i Forsyningsforskriften inviterer Nordkraft til deltagelse i tilbudskonkurranse for prosjektering og utførelse av nytt kontorbygg. Anskaffelsen gjennomføres som konkurranse med forhandling og totalentreprise jfr NS 3431.
Byggetomten er lokalisert på Nordkrafts eksisterende eiendom i Teknologparken i Narvik. P.t er det ett kaldlager etablert på byggetomten, riving av dette inngår i totalentreprisen.
Det samlede arealbehovet er på ca 3100 m2. Faktisk behov er 95 kontorplasser i tillegg til øvrige funksjoner som møterom, kantine, vestibyle, garderober, etc. Byggetomten er på ca 1375 m2 som medfører at bygget må føres i høyden. Det er i planfasen utarbeidet ett skisseprosjekt. Dette består av 7 etasjer i tillegg til kjeller. Dette følger vedlagt konkurransegrunnlaget og skal være veiledende for den videre planleggingen av bygget.
Narvik Kommune har gitt dispensasjon til oppføring av nytt kontorbygg. Klagefristen for vedtaket utløper i uke 43. Det er igangsatt søknad om riving av kaldlageret slik at rivearbeidet og forberedende arbeider med tomten kan iverksettes så tidlig som mulig. Totalentreprenøren vil overta rollen som ansvarlig søker og er ansvarlig for alle nødvendige godkjenninger mot offentlige myndigheter.
Kommunikasjonsveg som går mellom byggetomten og eksisterende kontorbygg skal holdes åpen i byggetiden. Det må spuntes mot veg for å ivareta stabiliteten til vegen i byggetiden
Totalentreprenøren skal ivareta rollen som HMS-koordinator for prosjektering og ivareta sine plikter jfr Byggherreforskriften. HMS-koordinator for utførelse ivaretas av Byggherren.
Tilbudsbefaring/konferanse avholdes 4.11.2011 klokken 1300. Påmelding ihht konkurransegrunnlaget.
Det vises for øvrig til konkurransegrunnlaget.
Prosjektering, riving og utførelse

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere