Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

8151 Siste år
2111 Siste 3 mnd
580 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nordstrand vgs - Omstrukturering til ungdomsskole

Registrert Dato: Torsdag 07. Mars 2013

Nordstrand videregående skole skal ombygges til ungdomsskole.
Det gjøres få tiltak i klasserom , men det blir total ombygging i alle spesialrom for Mat & Helse, kjemirom, kunst & håndverk, Tek.design og naturfag.
Skolen er ikke universelt utformet og det etableres ny heis i hovedbygget og ellers ramper og løfteramper slik at lokalene er tilgjengelig for alle. Det er HC-WC i hovedbygget, men det etableres ett nytt HC-WC i første etasjen. I gymbygget etableres det trappeheis og HC-WC.
Hovedbygget er i verneklasse 2, bevaring og har høy arkitektonisk verdi og høy miljøverdi. Hovedform, eksteriør, inkl dører og vinduer samt interiør i trapper og korridor. Både hovedstruktur i det arkitektoniske uttrykket og detaljering i fasadene, originale dører, vinduer og interiører, herunder materialbruk, overflater, dekor og lamper skal bevares. Vernet omfatter i tillegg utomhusanlegg som trapper, murer, port mm i tilknytning til hovedbygninger.
Skolen har tidligere gjennomgått en del ombygginger og ventilasjonsanleggene i hovedbygget ble montert i 2008/09.
Skole i drift: Arbeidene utføres uten skole i drift.
Ca. 2000 m2 av Nordstrand videregående skole skal bygges om.
Total ombygging av spesialrom, noen mindre ombygginger, etablering av ny heis og rampe, nye HC-WC?er, samt utomhusarbeider.