Arkitekt, Prosjektleder, Transport, Utleie i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1836 Siste år
653 Siste 3 mnd
171 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Norges geologiske undersøkelse

Registrert Dato: Mandag 15. Februar 2010

Norges geologiske undersøkelse (NGU) vil samle inn flymagnetiske data i den norske sektoren av Nordsjøen. Flyoppdraget består av 75 000 linje-km med profiler 1 km avstand (Ø-V retning) og krysslinjer med 4 km avstand (N-S retning). Tilflyging til og fra lufthavn i Bergen og Stavanger kommer i tillegg. Flyhøyde er 170 m og magnetisk sensor skal eventuelt slepes 70 meter under flyet. Hele oppdrager er beregnet til å medføre ca. 500 timer flyging (inkludert tilflyging). NGU inviterer kompetante selskaper til å gi anbud på utleie av fly med to piloter.
I en opsjonen med fly og mannskap vil NGU holde måleinstrumenter, operatør og GPSsystem. Instrumentene har tidligere vært installert i Twin Ottere og Piper Chieftain. Vi ønsker samme eller lignende fly. Flyet må ha en rekkevidde på minimum 7 timer og en hastighet på ca. 225 km/t. Flyet må være utstyrt med radarhøydemåler. Dersom det er nødvendig med mindre modifikasjoner av flyet før flygingen kan begynne, må dette gjøres på flyselskapets regning og med godkjennelse fra Luftfartstilsynet i Norge.
Vi inviterer til tre forskjellige anbud: (1) Leie av fly med piloter (2) Komplett flymagnetisk datainnsamling med fly, piloter og instrumenter (3) Komplett flymagnetisk datainnsamling med fly, piloter og instrumenter i tillegg til prosessering av data.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder, Transport, Utleie

Piper, Sensor, Utleie

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 12. April 2010