Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

965 Siste år
373 Siste 3 mnd
83 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NRK-EA2602/11N ? Rammeavtale for universalnett

Registrert Dato: Fredag 30. September 2011

NRK ønsker å re-kable universalnettet for telefon og data. Rammeavtalen vil bestå av prosjekter som gjennomføres som totalentrepriser. Entreprenøren vil ha ansvaret for prosjektering, utførelse, idriftsettelse og FDV-dokumentasjon av prosjektene. Som en del av dokumentasjonen legges prosjektet inn på iPatch, som er et administrasjonssystem for universalnettet i NRK.
All dokumentasjon skal utveksles mellom partene i autocadformat. Installatøren får filer-planer fra BH/NRK i siste revisjon og retter disse i rett lag i autocad. Dette gjelder strukturert kabling, føringsveier, el etc.
Dagens spredenett i NRK er sambandsklasse EA /kategori 6A 500MHz båndbredde 10Gb/s Ethernet. NRK begynte å installere denne kablingsstandarden i 2005. Kontakter termineres i henhold til TSB/EIA 568B. Supplering av spredenett i forbindelse med rammeavtalen skal ikke forringe kvalitet og sertifisering på nettet. Videre skal det leveres fiberforbindelser etter følgende standarder:
? OM4 for multimodusfiber
? OS2 for singelmodusfiber
? All fiber benytter LC konnektorer og skal termineres i 19" paneler som tilknyttes iPatch.
NRKs standard merking skal benyttes på alle paneler og kontakt uttak.
Omsetning for hele prosjektet (alle arbeider) forventes å ligge i underkant av NOK 5 millioner eks mva pr. år, dvs ca 20 millioner over en periode på 4 år. NRK tar forbehold om at igangsetting av prosjektet betinger dekning innenfor bevilget budsjett.
Rammeavtale for 1 år med opsjon for ytterligere 1+1+1 år = totalt 4 år.
Omsetning for hele prosjektet (alle arbeider) forventes å ligge i underkant av NOK 5 millioner eks mva pr. år, dvs ca 20 millioner over en periode på 4 år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere