Elektriker, Entreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1864 Siste år
598 Siste 3 mnd
152 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Nrk ma2311/10e lys og lysoperatørtjenester for esc2010

Registrert Dato: Fredag 22. Januar 2010

NRK inviterer potensielle tilbydere til å levere inn forespørsel om å få delta i en begrenset anbudskonkurranse om leveranse av lys og lysoperatører for ESC 2010. NRK ønsker en egnet leverandør til ESC 2010 som skal skaffe vanlig, automatisert LED produksjonslys og alt nødvendig tilleggsutstyr og mannskap som er nødvendig for rigg, implementering og kontroll. Dette innbefatter lysutstyr/belysning (luminaires), kontrollbord og mediaservere i henhold til spesifikasjon, kabling og distribusjon, forbruksvarer, røykmaskiner og vifter, forsterkninger og motorer, bemanning, transport samt forsikring av utstyr. Det må også iberegnes kostnadene for alt nødvendig for- og etterarbeid når det gjelder leveransen og bruken av utstyret.

NRK forventer anmodninger om kvalifisering fra leverandører som er tilstrekkelig kvalifiserte for planlegging, testing og levering av relevante komponenter og utstyr, samt å skaffe kvalifisert mannskap. Gitt forutsetningene for denne leveransen, så er det blant annet viktig at tilbyderne har erfaring fra tidligere Eurovision Song Contest-produksjoner eller lignende store kringkastingsproduksjoner.

Ref. kapittel 2. i "Basis for Qualification".
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen31520000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere