Elektriker, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2058 Siste år
548 Siste 3 mnd
135 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NRK-MA2415/11E - Rammeavtale programtekniske kabler, kontakter og tilhørende verktøy og utstyr

Registrert Dato: Torsdag 15. Desember 2011

Norsk rikskringkasting (heretter benevnt NRK) innbyr til begrenset anbudskonkurranse om minst 3 parallelle rammeavtaler med varighet i 2 år med mulighet for forlengelse i inntil 1 + 1 år, for kjøp av programtekniske kabler, kontakter og tilhørende verktøy og utstyr. Anbudskonkurransen skjer i to trinn. Trinn 1: Kvalifiering av leverandører som har søkt om deltakelse i konkurransen. Trinn 2: Minst fem kvalifiserte leverandører bli valgt ut til å delta i konkurransen og følgelig få tilsendt konkurransegrunnlaget ? forutsatt at det finnes et tilstrekkelig antall egnede leverandører.
Som programtekniske kabler, kontakter og tilhørende utstyr og komponenter, forstås i denne anskaffelsen varer eksemplifisert innen følgende varekategorier:
1.     Programtekniske kabler ? til bruk i NRKs utstyr og installasjoner. Hovedtyper av kabler er Programkabel (lydkabel), Koaksialkabel (bla. til HF og Video inkl. HD-TV etc.) og Signalkabel (til styringssignaler, nettverk mv.).  
2.     Programtekniske kontakter. De programtekniske kontaktene skal i hovedsak benyttes til kablene i pkt. 1 etter spesifikasjoner som vil bli oppgitt i konkurransegrunnlaget. 
3.     Tilhørende verktøy og utstyr. Det forutsettes god tilgang på egnet verktøy til avmantling, avisolering, terminering og annen bearbeiding av kabler og kontakter i pkt. 1. og 2. enten fra tilbyder eller dokumentert tilgjengelighet fra underleverandør.
Spesifikasjoner for varer i hver kategori vil bli oppgitt i konkurransegrunnlaget.  Konkurransegrunnlaget gjøres som tidligere nevnt tilgjengelig for de kvalifiserte og utvalgte leverandørene.
Se vedlegg: 3
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere