Anleggsgartner i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

621 Siste år
292 Siste 3 mnd
67 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NRK MA2612/13N - Rammeavtale for planter til landskap og kontorer

Registrert Dato: Fredag 25. Januar 2013

NRK er et statseid aksjeselskap og er landets ledende kringkastingsselskap, med hovedansvar for å produsere og distribuere et radio- og fjernsynstilbud til hele befolkningen. NRK leverer også et omfattende tilbud på internett, mobil og tekst-TV. Med sine ca. 3500 medarbeidere har NRK en landsdekkende virksomhet og er landets største mediebedrift. NRK kjennetegnes ved sitt mangfold, noe som blant annet kommer til uttrykk ved at over 120 yrkesgrupper er representert blant de ansatte.
Formål med anskaffelsen
Formålet med anskaffelsen er å sikre NRKs innemiljø dekorative planter for økt trivsel og derved tilgang på kompetente tjenester innen området inneplanter til landskap og kontorer ved å inngå rammeavtale for leasing av planter og vedlikeholdstjenester.
Kontrakten skal dekke NRK Marienlyst og med opsjon om at NRKs øvrige landsomfattende virksomhet også kan bruke avtalen. Vennligst bemerk at landsdekkende avtale ikke er et krav i denne konkurransen.
Vi oppfordrer interessentene til å lese konkurransedokumentene nøye og snarlig stille spørsmål ved eventuelle uklarheter eller annet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner

Innemiljø, Kontorer, Planter, Rammeavtale

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 04. Februar 2013