Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

NRK MA3110/18E - Rammeavtale for CDN tjenester - Kvalifikasjon

NRKs streamingtjenester har blitt en stadig viktigere del av innholdsdistribusjonsplattformen - og fortsetter å vokse raskt. nrk ønsker å bruke denne cdn-tjenesten for å tilby publikum innhold med høy kvalitet. Det er viktig at tjenesten kan leveres i stor skala over hele Norge. vårt mål er å inngå avtale med leverandører som vil støtte oss i denne oppgaven.
Tjenesteleverandøren må være " future-proof" med muligheten til å koste effektiv, enkel adopsjon til nye plattformer og enheter, nye brukervaner og nye måter å presentere denne typen innhold på.
Leverandøren må kunne levere support, teknisk innsikt, strømmetjenester, lagring og andre relaterte tjenester. Spesifikke detaljer om krav vil bli gitt i konkurransedokumentene til de som kvalifiserer for deltakelse.
nrk vil bare godta søknader fra leverandører som er kvalifisert til å: Planlegge, installere, teste og levere en komplett løsning med alle komponenter og utstyr.
nrk har som mål å være en innholdsprodusent i verdensklasse og publiserer på alle medier. vår kjernevirksomhet er produksjon og distribusjon av programmer og innhold i ulike former for publisering. Innenfor interaktive publiseringsformer er video den viktigste konkurransefordelen for nrk.
Blant de kvalifiserte kandidatene velger nrk minst tre (3) til å bli invitert til å delta i tilbudsforløpet, forutsatt at et tilstrekkelig antall tilbydere er kvalifisert.
nrk vil tildele tre (3) til fire (4) rammeavtaler.
Anbud id:
516872
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 12. April 2018

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud