Grafisk design, IT/Web og Support i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1501 Siste år
1070 Siste 3 mnd
105 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NRK-MA3253 - CMS for spesialproduksjon

Registrert Dato: Torsdag 07. November 2019

Dette CMS-et skal brukes til NRKs spesialproduksjon, og skal brukes i tillegg til NRKs CMS for volumproduksjon; Polopoly. Polopoly brukes for all den daglige produksjonen av artikler, notiser og desking av sider. 
NRK har ofte behov for å lage skreddersydde sider og visninger i forbindelse med innovasjon, satsinger og hendelser.  Dette er innhold som ikke passer inn i de vanlige malene vi har i volumproduksjonen. 
Måten man lager nye innholdstyper på vil være avgjørende. Referanser mellom innholdstyper, riktekst og lister bør være godt støttet slik at man raskt kan eksperimentere med ulike format. CMS-API-et må være fleksibelt slik at man kan sette sammen innholdet for ulike visninger, oppdatere det programmatisk og abonnere på endringer fortløpende. Det bør være liten avstand fra idé til implementasjon. 
Redigeringsverktøyet må være godt nok til kunne opprette, gjenfinne og behandle innholdet som skal lages, men egenskaper som lagring, API, drift, deployment, samredigering og endringsmeldinger er viktigere enn å ha et ferdig brukergrensesnitt. 
For fullstendig beskrivelse se vedlagte dokumenter.


Referansenummer:  2019/1112

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift