Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

NRK MA3328-20E - CMS for spesialproduksjon - fase 1 [ny utlysning]

Dette cms-et skal brukes til NRKs spesialproduksjon, og skal brukes i tillegg til NRKs cms for volumproduksjon; Polopoly. Polopoly brukes for all den daglige produksjonen av artikler, notiser og desking av sider.
nrk har ofte behov for å lage skreddersydde sider og visninger i forbindelse med innovasjon, satsinger og hendelser. Dette er innhold som ikke passer inn i de vanlige malene vi har i volumproduksjonen.
måten man lager nye innholdstyper på vil være avgjørende. Referanser mellom innholdstyper, riktekst og lister bør være godt støttet slik at man raskt kan eksperimentere med ulike format. cms-api-et må være fleksibelt slik at man kan sette sammen innholdet for ulike visninger, oppdatere det programmatisk og abonnere på endringer fortløpende. Det bør være liten avstand fra idé til implementasjon.
Redigeringsverktøyet må være godt nok til kunne opprette, gjenfinne og behandle innholdet som skal lages, men egenskaper som lagring, api, drift, deployment, samredigering og endringsmeldinger er viktigere enn å ha et ferdig brukergrensesnitt.
For fullstendig beskrivelse se vedlagte dokumenter.
Anbud id:
646005
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 22. Mai 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

2 anbud