IT/Web og Support, Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

893 Siste år
628 Siste 3 mnd
85 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NRK-MA3334-20E - Konsulentbistand og veiledning for viritualisert post produksjon

Registrert Dato: Fredag 25. September 2020

NRK har til hensikt å signere en bistandsavtale (SSA-B) med en leverandør. Derfor er viktig at den valgte leverandøren har tilstrekkelig kapasitet og kompetanse til å levere den kvaliteten og kompetansen NRK krever. Denne konsulenthjelpsavtalen støtter ikke anskaffelse av et bestemt produkt eller en bestemt plattform.
Vi ønsker for øyeblikket ikke å skaffe oss et bestemt produkt eller en plattform. Vi leter utelukkende etter en partner eller tjenesteintegrator som kan veilede og hjelpe oss gjennom prosessen fra analyse til planlegging og praktisk implementering av et lite virtualisert post-produksjonsmiljø i den offentlige skyen. Den praktiske læringen fra denne innledende prosessen vil være et viktig aspekt ved å bygge en langsiktig strategi for etterproduksjonssystemer i NRK.
NRK startet prosessen i vår, ved å kartlegge markedet for mulige leverandører, for å få en grunnleggende forståelse og oversikt over dagens landskap når det gjelder virtualisering av etterproduksjon. Vi har brukt RFI-prosessen for å sikre at vi stiller de riktige spørsmålene, og at vi har den beste tilnærmingen når det gjelder omfang og krav til denne RFP.


Referansenummer:  2020/848