Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

NTNU - Driftsledelse, beredskapsvakt og vedlikeholdsarbeider for høyspentnettet ved NTNU

Ntnu eier høyspentnettet (11 kV) i sine anlegg ved Gløshaugen, Sydområdet, Moholt og Dragvoll i Trondheim. Dette utgjør 44 stk nettstasjoner med tilhørende 11 kV kabelnett på nevnte områder, ca 6, 9 km.
ntnu ønsker med dette å prekvalifisere 3 - 5 leverandører for innhenting av tilbud på tjenester som sakkyndig driftsledelse, beredskapsvakt, utrykning ved feil og reparasjonsarbeider for beskrevet nett.
Daglig drift og preventivt vedlikehold av nettet forutsettes fortsatt utføret av ntnu. (Alle stasjoner rengjøres og kontrolleres hvert andre år i spenningsløs tilstand og er i god stand.) ntnu har en person godkjent for leder for sikkerhet og leder for kobling og ca 10 personer med adgang til høyspentrom.
ntnu sine høyspentanlegg forsynes fra TrønderEnergi Nett (ten) sine transformatorstasjoner (Paulinelund, Fossegrenda, Moholt og "Universitetet" (Dragvoll)) Effektbryteravganger/sonebrytere i disse transformatorstasjoner er ten sin eiendom og overvåkes og styres fra ten sin døgnbemannede nettsentral. Kabler fra transformatorstasjoner og fram til innmatestasjoner på ntnu sitt område er også ten sin eiendom og ansvar fram til og med høyspent målepunkt.
Det er områdekonsesjonær TrønderEnergi Nett som i dag har overtatt konsesjon for ntnu sitt høyspentnett. ntnu vil søke om å få tilbakeført konsesjon når utkast til driftsavtale foreligger med valgt entreprenør. før inngåelse av kontrakt med valgt entreprenør, forutsettes at nve gir ntnu konsesjon for eget nett.
Anbud id:
163058
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Fredag 26. August 2011

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud