Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Mekaniske verksteder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2485 Siste år
874 Siste 3 mnd
203 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

NTNU - Tunglaboratorium. Nytt klimaanlegg.

Registrert Dato: Tirsdag 03. Januar 2012

Tunglaboratoriet på Tyholt skal få nytt klima- og varmeanlegg.
Bygget består av kjeller og en stor hall med flere mesaniner, motorceller etc. Det skal etableres nytt teknisk rom i kjeller.
I dag er bygget ventilert med flere mindre anlegg fra slutten av 1970-tallet. Disse er i svært dårlig forfatning både m.h.t. luftmengder/kapasitet, gjenvinning og automatisering. Alle eksisterende anlegg skal derfor rives i dette prosjektet og erstattes med nye balanserte systemer ? til sammen 5 systemer.
Det finnes også veldig mange avtrekkssystemer i bygget. Dette er avtrekk fra mekaniske verksteder og sveiseverksteder, motorceller, ulike ventilstasjoner for gass etc. Disse avtrekksystemene skal i all hovedsak erstattes med nye.
Bygget har i dag elektrisk varme med direktevirkende panelovner og strålepanel i dag. Dette skal i sin helhet erstattes med vannbåren varme basert på radiatorer, fan-coils og vannbårne batterier i ventilasjonsaggregatene.
Systemet tilknyttes eksisterende varmeanlegg for bygget via varmeveksler.
Elektriske installasjoner for nye klima- og varmeanlegg skal medtas. Samtidig tas det sikte på å skifte ut eksisterende hoved- og underfordelinger, da disse er utført uten vern i null-leder. Hovedfordeling er i dag oppdelt i 3 separate tavler, hvor en av tavlene er forsynt fra byggets nettstasjon NS1527, mens de to siste tavlene er forsynt ifra nabobygget. Det forutsettes å øke trafokapasitet i NS1527, og samle hele bygget ut i fra en felles ny hovedfordeling.
Det vil bli omfattende arbeider i eksisterende himlinger, som vil bli utskiftet med ny systemhimling. Belysningsarmaturer vil samtidig bli utskiftet med nye armaturer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere