Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

NTNU - Tunglaboratorium. Nytt klimaanlegg.

Tunglaboratoriet på Tyholt skal få nytt klima- og varmeanlegg.
Bygget består av kjeller og en stor hall med flere mesaniner, motorceller etc. Det skal etableres nytt teknisk rom i kjeller.
i dag er bygget ventilert med flere mindre anlegg fra slutten av 1970-tallet. Disse er i svært dårlig forfatning både m. h. t. Luftmengder/kapasitet, gjenvinning og automatisering. Alle eksisterende anlegg skal derfor rives i dette prosjektet og erstattes med nye balanserte systemer? Til sammen 5 systemer.
Det finnes også veldig mange avtrekkssystemer i bygget. Dette er avtrekk fra mekaniske verksteder og sveiseverksteder, motorceller, ulike ventilstasjoner for gass etc. Disse avtrekksystemene skal i all hovedsak erstattes med nye.
Bygget har i dag elektrisk varme med direktevirkende panelovner og strålepanel i dag. Dette skal i sin helhet erstattes med vannbåren varme basert på radiatorer, fan-coils og vannbårne batterier i ventilasjonsaggregatene.
Systemet tilknyttes eksisterende varmeanlegg for bygget via varmeveksler.
Elektriske installasjoner for nye klima- og varmeanlegg skal medtas. Samtidig tas det sikte på å skifte ut eksisterende hoved- og underfordelinger, da disse er utført uten vern i null-leder. Hovedfordeling er i dag oppdelt i 3 separate tavler, hvor en av tavlene er forsynt fra byggets nettstasjon NS1527, mens de to siste tavlene er forsynt ifra nabobygget. Det forutsettes å øke trafokapasitet i NS1527, og samle hele bygget ut i fra en felles ny hovedfordeling.
Det vil bli omfattende arbeider i eksisterende himlinger, som vil bli utskiftet med ny systemhimling. Belysningsarmaturer vil samtidig bli utskiftet med nye armaturer.
Anbud id:
178172
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Tirsdag 3. Januar 2012

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud