Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

619 Siste år
147 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ny 1/2 etasje. erstatte kryploft med ny etasje.

Registrert Dato: Tirsdag 03. Mai 2011

Har behov for mer plass i huset. Mulighet for påbygg er da å erstatte loft med ny etasje med skråtak. Nybygg på nabotomt er samme størrelse som vårt hus med har ½ etsje på toppen i stedet for kryploft slik som oss. Huset er dermed ca 1 – 1,5 m høyere enn vårt.
Vi har altså kryploft per i dag. Dvs at takstoler er ca 1,50 m høyde på midten. Ønsker å rive dette og erstatte med høyere/ større takstoler slik at vi kan få bruksareal og en ekstra etasje da vi har behov for mer plass. Er klar over at dette også må søkes, varsles og godkjennes først. Men aner ikke hva pris for å gjøre dette blir, og ønsker derfor et grovt overslag på hva det vil koste (dvs riving og sette opp nye takstoler og tak). I tillegg må det selvsagt innredes og ha trapp osv. Pris for dette kan variere ut fra hva vi ønsker av innhold, og hva jeg eventuelt kan gjøre selv. Men i første omgang ønsker jeg et grovt overslag på "Riving av tak og kryploft og nytt tak og råbygg ny ½ etasje". Dette fordi jeg ikke aner hva dette vil koste og ogm det da er gjennomførbart.
Grunnflate er ca 100 m2. Dvs 7,4m * 14m. Hvor mange m2 blir BOA med ny etasje ut fra alternativer med ulike takstoler.
Det er stående panel på resten av huset, men det er liggende panel på den del som skal rives/erstattes (dvs kryploft og opp takstoler). Det er pappsingel på tak per i dag.

Hus ligger i Olderdalen på Ranheim.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Kryploft, Loft, Nybygg, Overslag, Påbygg, Panel, Pris, Råbygg, Riving, Skråtak, Takstoler

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Onsdag 01. Juni 2011