Alarm & sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Blikkenslager, Brannsikring, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Sanering, Snekker, Taktekker, Vann & avløp, Varmepumpe, Ventilasjon i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5780 Siste år
4246 Siste 3 mnd
368 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ny brann- og beredskapsstasjon i Åmot - Generalentreprise

Registrert Dato: Torsdag 15. April 2021

Det skal bygges en ny brann og beredskapstasjon i Vinje kommune. Stasjonen skal ligge på gnr/bnr. 38/17 og har adressen Sagveien, 3890 Vinje. Bygget får to etasjer, hvor byggets andre etasje kun inneholder det tekniske rommet. Det tekniske rommet er lagt sentralt i bygget og med god tilgjengelighet mot vaskehall og vognhall på hver sin side. I første etasje er det funksjoner som kontor, møterom/debrief, renholdsentral, vaskerom/grovverksted, tørkerom, lager/verksted, dusjer, HCWC og toaletter. Det er lagt stor vekt på byggets flyt i forhold til rene/urene soner.
Det skal opparbeides utomhus arealer for parkering, inn og utkjørsel, samt et større øvingsområde. Disse arealene skal klargjøres for asfaltering.
I tillegg til stasjonen skal det medtas en opsjon på et frittstående kaldtlager hvor det kan lagres hengere og annet utstyr.