Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Stålarbeider i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Ny bro i Sjøholt sentrum

Brokontrollen underkjente broen på grunn av kraftig korrosjon med mere i bæresystemene.
Oppdraget gjelder å fjerne eksisterende bro på en skånsom og god måte med omsyn til omgivelser og eksisterende kabler og anlegg i området, støpe ferdige elementer for rask nedlegging etter at fundamenteringen er klar. Det er ønskelig å bevare natursteinsmurene som danner sidene i elveløpet intakte og heller fundamentere utenfor disse i tillegg til å nytte murene som bæregrunnlag.
Lysåpningen øst-vest er 2, 8 meter. Broen har en totalbredde på om lag 6, 0 meter inkludert et gangfelt på nordsiden som er omlag 1, 3 meter. Gangfeltet skal være opphøyd med omlag 0, 12 meter i forhold til vegfeltet.
Elvebunnen skal renskes opp og en må ikke redusere lysåpningen i forhold til slik det er i dag. Topp bro vil kunne heves om lag 0, 10 +/- meter med utjevning mot syd og vest. Total lengde på broelementene regner vi til om lag 4, 8 meter grunnet opplagring og fundamentering. Broelementene må bygge så lavt som mulig fra underkant til overkant. Aksellasten her er 10 tonn slik at det vil kunne verte store belastninger ved kort akselavstand. Beregning av konstruksjonene inngåt i prosjektet der tilbyderen vil få ansvar for dette som en totalentreprise.
Verdien blir anslått å kunne bli mellom kr 300 000 og kr 500 000.
Anbud id:
203724
  • Sted:
    Ålesund, Haram
  • Registrert:
    Fredag 29. Juni 2012

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

5 anbud